Aquí podeu trobar alguns materials sobre temes de debat o reflexió en l'àmbit jurídic i dels drets humans. Esperem us siguin d'interès.

judici a la Democràcia *** en construcció ***

el procès català Recull de reflexions interessants sobre el procés des del punt de vista jurídic i les seves proximitats. I és que el tema dóna per molt. Reflexions de la Comissió de Defensa, els informes del Consell Assessor per a la Transició Nacional, la legalitat catalana (parlament i govern) i un recull de les actuacions reactives del Tribunal Constitucional, la Fiscalia i els Jutjats.

publicacions recents En aquesta secció podreu trobar-hi una selecció dels articles i colĚlaboracions publicades per Àlex Solà

prevenció de la tortura Reconeixent la prevalença de la tortura al món i la necessitat d'emprendre accions per combatre-la, experts en Medicina, Dret i Drets humans de diversos pa sos van redactar el Manual per a la recer...

torn d'ofici El servei públic d'Assistència Jurídica Gratu´ta i el Torn d'Ofici dels lletrats que el presten són objecte actual de debat, especialmnet ara que es parlar a dela modificació de la Llei de Justícia Gratu´ta.