gabinet d'estudis legals - advocats


Destacats

El TC reconeix el dret d’accés a l’atestat dels detinguts a la comissaria


Benvinguts al lloc web de Gabinet d’Estudis Legals - Advocats, un despatx professional de prestació de serveis jurídics, obert l'any 1994 per Àlex Solà i al que hi presten el seus serveis advocats en exercici amb experiència en els camps d’actuació que s'expressen en aquesta pàgina. A banda, es mantenen relacions de col·laboració i cooperació amb altres professionals i despatxos que faciliten el treball multidisciplinar de gran utilitat per afrontar amb més eficiència el plantejament dels assumptes.

Al nostre entendre, el dret por ser també una eina eficient pel desenvolupament i defensa de les llibertats individuals i col·lectives, amb el benentès que ni és, ni ha de ser, la única eina a utilitzar. Però és en aquest àmbit en el que nosaltres podem prestar un servei i és per això que reservem part del nostre temps per a la defensa de causes col·lectives d’interès públic.


finalitat d'aquesta web

Pretenem donar difusió a notícies i activitats pròpies del nostre despatx així com d'aquelles entitats i associacions de les que formem part o, d'una manera o una altre, mantenim relació.

També volem donar difusió a iniciatives d'altres que considerem especialment interessants. Tanmateix pot ser utilitzada per rebre consultes i suggeriments. No és una web amb contingut comercial. **


Difusió Foto: Sandid

interactivitat

Consultes on line (Servei gratuït reservat a clients. Resposta abans de 1 dia feiner), també vàlid per a demanar hora o obtenir informació del seguiment de l'assumpte.
Recomanacions d'actes o activitats que creiem interessants o que ens heu fet saber vosaltres.

Connexió Foto: Michael Schwarzenberger

Informació legal


Aquesta web utilitza cookies de navegació i de tercers.
Si continueu navegant considerarem que accepteu el seu ús. Entesos Més informació | I més

(Copyleft) 2014

Imprimir aquest full